Swipe Affair Review
4.5

Swipe Affair Review

Veel matchmogelijkheden
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden

Swipe-affair is een leidende naam in de wereld van affaires en overspel. Hoewel ze nog maar twee jaar bestaan, zijn ze snel uitgegroeid tot de online plek voor affaires, overspel en geheime liefdes. Dit is geen verrassing, want er is een groot aantal gebruikers op de site aanwezig. Wat denk je van meer dan een miljoen? Het beste van de site is dat ze een wereldwijd platform zijn, dus je kunt mensen van over de hele wereld ontmoeten. Het feit dat ze helemaal gratis zijn is de kers op de taart.

Voordelen

Veel matchmogelijkheden

Goed ontworpen site

Gratis functies

Veilig
Nadelen

Het kan even duren om munten te verdienen

Wil je een affaire hebben? Je hoeft je echt niet te schamen om dat toe te geven, soms willen we allemaal ons leven gewoon een beetje opfleuren. Gelukkig zijn de dagen voorbij  dat je rond moet sluipen om iemand te vinden voor een affaire. Het is 2020 en er bestaan nu websites zoals bijvoorbeeld Swipe-affair. Swipe-affaire is één van de grote namen in de wereld van overspel en geheime affaires. Deze site heeft grote voordelen ten opzichte van de concurrenten.

Wie is Swipe-affair?

Hoewel Swipe-affair een grote naam is in de datingwereld, bestaat de site nog niet zo lang. Ze zijn relatief nieuw in de datingscene.

Swipe-affair is gestart in 2018. De oprichters waren van mening dat de affaire-datingsites op de markt niet goed werk leverden om de klanten tevreden te stellen. Twee jaar later is het duidelijk dat zij deze taak wel hebben volbracht.

Hoe werkt het?

Het platform is eenvoudig te gebruiken. De site laat je potentiële kandidaten zien. Zoals de naam al doet vermoeden, swipe je door de profielen heen. In zekere zin lijkt het veel op Tinder.

Je kunt een bericht sturen naar de mensen waarin je geïnteresseerd bent. Je hebt echter ‘munten’ nodig om acties te kunnen ondernemen op de site. Gelukkig kunnen deze munten verdiend worden – meer hierover hieronder.

Als je iemand ziet die je leuk vindt, kun je deze toevoegen aan je lijst met favorieten. Zo sla je het profiel op en kun je contact opnemen wanneer je maar wil.

Tot zover lijkt Swipe-affair heel eenvoudig te gebruiken. Het wordt nog beter als je je bedenkt dat ze ook een bloggedeelte hebben, vol met handige tips. Het is heel leuk om tips op te doen voor het ontmoeten van anderen, maar nog belangrijker: voor een succesvolle affaire.

Registreren

De meeste datingsites hebben een zeer langdurig registratieproces. Dit geldt niet voor Swipe-affair. Het is een fluitje van een cent, omdat ze je alleen om accountgegevens, een profielfoto en een beschrijving van jezelf vragen. Helaas is het toevoegen van een profielfoto verplicht. Dit hoeft geen probleem te zijn, omdat het je wel helpt om meer mensen te vinden.

Op het moment dat je je registreert, ontvang je een e-mail ter bevestiging van je account. Als dit is geverifieerd, ben je klaar om van start te gaan.

Voor jou?
Review van de datingsite Swipe-affair

Wij zijn van mening dat Swipe-affair haar concurrenten overtreft. Dus… we raden je aan om te overwegen om van hun diensten gebruik te maken.

Gebruikersbestand

Als je je leven wil opfleuren met een geheime liefde, dan is Swipe-Affair.com the place to be. Er staan meer dan een miljoen gebruikers geregistreerd. Het beste is dat deze gebruikers van over de hele wereld komen. In vergelijking met andere affaire-datingsites is dit een enorm voordeel, aangezien de meerderheid van de gebruikers van die sites alleen uit specifieke landen komt.

Als je een man bent die op zoek is naar een vrouw, weet dan dat de site veel vrouwelijke gebruikers heeft. Meer dan de helft van het gebruikersbestand bestaat uit vrouwen. Als je een vrouw bent die op zoek is naar een man om een spannend avondje mee te hebben, is het gebruikersbestand nog steeds groot. Hoewel minder dan 50% man is, vertaalt dit zich nog steeds in een enorm aantal kandidaten.

Wanneer je de site bezoekt, is het fijn om te zien dat de kandidaten van verschillende leeftijdsgroepen zijn. Dit betekent dat je zonder problemen mensen van jouw leeftijd of eventueel jonger of ouder kunt ontmoeten.

Privacy

Privacy is belangrijk wanneer je een affaire op het oog hebt. Gelukkig beschermt Swipe-affair je profiel. Om te beginnen kunnen mensen die niet zijn geregistreerd niet door de gebruikersprofielen gaan swipen.

Je moet niet vergeten dat Swipe-affair populair is, dus iemand die je kent zou ook de site kunnen gebruiken. Gelukkig kun je je profiel voor specifieke mensen verbergen. Zo zullen ze nooit te weten komen wat je van plan bent.

Natuurlijk voeg je foto’s toe aan je profiel. Net als de vele andere datingsites op de markt kun je een privéalbum maken. Je kunt zelf aangeven wie je geplaatste foto’s mogen zien.

Over privacy gesproken: Swipe-affair is the place to be. De site heeft een SSL-codering. Dit betekent dat je uitwisselingen met andere leden nooit worden onderbroken. De site is ook nog nooit gehackt, wat betekent dat er geen risico is op dit gebied.

Gebruik van de site

De site is vrij eenvoudig te gebruiken. Het biedt een schone interface, die wij erg soepel vinden lopen. Het ontwerp is ook stijlvol. In het algemeen is het kleurenschema van Swipe-affair aangenaam. Dit kan niet worden gezegd over sommige van de sites van de concurrenten.

Hoewel de site geweldig is, hebben we wel een nadeel gevonden. Er is geen mobiele app. De meerderheid van de datingsites heeft wel een mobiele app en we vinden dat Swipe-affair ook wel eentje kan gebruiken.

Het missen van een app is echter geen groot probleem. De site is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar ook zeer mobielvriendelijk. Je kunt alle functies gebruiken die je ook op de webversie zou gebruiken.

De datingsite wordt regelmatig bijgewerkt. Het team van Swipe-affair werkt voortdurend aan manieren om het platform te verbeteren. Zo gauw je een probleem met de site aantreft, wordt dit waarschijnlijk al verholpen.

Je kunt Swipe-affair gebruiken in maar liefst 26 verschillende talen. Het is geweldig dat de talen afkomstig zijn van meerdere continenten.

Kijk eens naar de datingsites op de markt. Helaas kosten ze nogal wat. Ze willen dat je credits koopt om hun functies te kunnen gebruiken. Dit geldt niet voor Swipe-affair, omdat de diensten volledig gratis zijn.

Om de site te gebruiken, heb je ‘munten’ nodig, zoals eerder vermeld. Je hoeft ze niet te kopen. Er zijn een aantal taken die je moet doen om munten te verkrijgen. Ze zijn vrij eenvoudig en meestal hoef je alleen maar in te loggen om ze op te halen.

Zodra je deze taken hebt volbracht, wordt je ‘portemonnee’ bijgevuld. Zo bespaar je niet alleen geld, maar met het volbrengen van de taken krijg je ook gelijk interactie op de site.

Het verkrijgen van de munten is heel leuk, maar als je de zaken wil versnellen, kun je ook je portemonnee aanvullen door munten te kopen. Het verrichten van betalingen gaat ook gemakkelijk. Je kunt dit doen met een e-wallet, maar ook met creditcards en je bankrekening.

Als je van plan bent je portemonnee op te waarderen, kun je kiezen uit een reeks pakketten. Ze hebben verschillende prijzen.

Betalingen

De meeste mensen betalen niet graag op datingsites. Je stelt immers gevoelige informatie bloot aan het platform. Je hoeft je echter geen zorgen te maken over het gebruik van Swipe-affair. De datingsite heeft codering op militair niveau. Dit betekent dat je betalingsgegevens altijd veilig zijn.

Voor de duidelijkheid, er zijn ook geverifieerde portals voor kaartbetalingen. Dit zorgt ervoor dat je gegevens niet door derden worden verzameld.

Het is de standaardprocedure voor sites om facturen te verzenden op het moment dat je betalingen doet. Geen wonder dat Swipe-affair.com dit ook doet.

Klantenservice

Het kan zijn dat je op een gegeven moment misschien wat hulp nodig hebt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Swipe-affair. Je kunt dit doen via e-mail of het callcenter.

De medewerkers van de klantenservice spreken verschillende talen, dus je kunt altijd terecht. Wat betreft de e-mailondersteuning kan het even duren voordat ze reageren. Het is echter bekend dat ze erg hulpvaardig zijn.

Account verwijderen

Swipe-affair is een geweldige site om te gebruiken. Het kan echter zijn dat je je account op een bepaald moment wilt verwijderen. Als je bijvoorbeeld een match hebt gevonden. Maak je geen zorgen, want dit is vrij eenvoudig.

Voordat je je account verwijdert, kun je overwegen deze te deactiveren. Als je account is gedeactiveerd, wordt je informatie van de site gewist. Niemand zal je kunnen vinden totdat je het opnieuw activeert. Dit kan door in te loggen.

Om je account te verwijderen, ga naar instellingen, profiel en klik vervolgens op “mijn account verwijderen”. In tegenstelling tot de concurrenten van Swipe-affair, hoef je geen vergoeding te betalen om je account van de site te halen. Het duurt maar een paar seconden.

Als je account is verwijderd, moet je een nieuw account aanmaken als je de site opnieuw wil gebruiken.

Conclusie

Swipe-affair is een leidende naam in de wereld van affaires en overspel. Hoewel ze nog maar twee jaar bestaan, zijn ze snel uitgegroeid tot de online plek voor affaires, overspel en geheime liefdes. Dit is geen verrassing, want er is een groot aantal gebruikers op de site aanwezig. Wat denk je van meer dan een miljoen? Het beste van de site is dat ze een wereldwijd platform zijn, dus je kunt mensen van over de hele wereld ontmoeten. Het feit dat ze helemaal gratis zijn is de kers op de taart.

Wij zijn van mening dat Swipe-affair haar concurrenten overtreft. Dus… we raden je aan om te overwegen om van hun diensten gebruik te maken.


Swipe-Affair
Gratis functies
Groot aantal mensen dat het gebruikt.
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden
4.0
Aanmeldingsproces
4.0
Contact maken
5.0
Profielkwaliteit
5.0
App
4.5 Totale waardering
#1
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Dating Site Reviews
5.0 rating
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
4.8 rating
Love is just around the corner, friend.
3.8 rating
Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...