Spotgee.com
5.0

Spotgee.com

Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden

Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op? Dan zou Spotgee.com wel eens de site kunnen zijn die dit allemaal voor je omdraait

Voordelen

Gratis functies
Nadelen

Het kan even duren om munten te verdienen

Hoe Spotgee.com je datingleven kan verbeteren

Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op? Dan zou Spotgee.com wel eens de site kunnen zijn die dit allemaal voor je omdraait. Natuurlijk heb je wel wat bewijs nodig. Bekijk deze review hieronder en bekijk de kenmerken van deze site. Je zal dan in staat zijn om te zien of dit de perfecte datingsite voor je is.

Wat mag je verwachten van Spotgee.com?

Het eerste wat je moet weten over deze site is dat het allemaal draait om casual hookups. Natuurlijk kunnen er gevallen zijn waar een diepere relatie kan ontstaan tussen mensen, maar het belangrijkste doel van Spotgee.com zijn snelle en leuke flings.

Maar de site geeft wel een eigen draai aan hookups. Dus, als je op zoek bent naar iets minder traditioneels, dan is dit de juiste site. De site verwelkomt mensen van alle leeftijden en geaardheden. Als gevolg hiervan, kan je garanderen dat je meer interessante mensen kan ontmoeten.

Tegelijkertijd staat de site open voor zowel alleenstaanden als stellen. Daarom maakt het niet uit hoe je hoopt om dingen te wat interessanter te maken, er is altijd een optie voor jou beschikbaar.

Waar is Spotgee.com beschikbaar?

Spotgee.com is zich snel aan het profileren als datingsite voor volwassenen. Een van deze redenen is omdat de site beschikbaar is in zo veel verschillende landen over de hele wereld. Het maakt niet uit of je in Europa, Azië of Amerika bent – dit is een site die je in staat stelt om overal met mensen in contact te komen.

Het andere voordeel hiervan is natuurlijk dat het Spotgee.com een uitstekende optie is voor reizigers. Als je gaat rond te reizen en hier en daar een hookup wilt, dan kan deze site ervoor zorgen dat je gezelschap hebt waar je ook bent.

Is er een gratis proefperiode?

Het is niet meer dan normaal dat je Spotgee.com zelf wilt uitproberen. Je vraagt je dus misschien af of er een gratis proefperiode is. Wat echt geweldig is, is dat deze gratis proefperiode er eigenlijk voor zorgt dat je een goed idee krijgt van wat de site inhoudt.

Zodra je je hebt aangemeld voor de gratis proefperiode, kun je je profiel volledig instellen. Je hebt de mogelijkheid om profielen te bekijken, zodat je een goed idee krijgt van het soort gebruikers dat je kunt verwachten als je een betalend lid zou worden.

Het enige waarvoor je zult moeten betalen is voor het verzenden van berichten – je zult ze echter gratis kunnen ontvangen. Dit proces staat in schril contrast met Victoria Milan. De gratis proefperiode op deze site gewoon waardeloos.

Ten eerste, alle profielen zijn wazig! Je kunt ook niet veel details zien over deze personen. Bijgevolg heeft deze functie weinig nut omdat je niets te weten komt over de site of de mensen die hem gebruiken.                                                                                   

Registreren en een profiel aanmaken

Als je geen zin hebt in gedoe bij het inschrijven op een datingsite, dan zul je blij zijn met hoe Spotgee.com deze zaken aanpakt. Je kunt je inschrijven op de hoofdpagina waar je alleen je geslacht, dating voorkeur, gebruikersnaam, wachtwoord, leeftijd en locatie hoeft in te vullen.

De site vereist wel dat je je e-mailadres verifiëert, maar vereist geen persoonlijke informatie. Deze stap is eigenlijk een grote omdat alle gebruikers het moeten doorlopen. Dit bewijst dat alle profielen legitiem zijn.

Hierna kun je je profiel aanmaken. Zoals gezegd, kan je dit ook gratis doen. Het is gewoon een kwestie van het uploaden van een paar foto’s van jezelf om interesse te wekken. Voeg vervolgens wat basisdetails over jezelf toe en vermeld een paar interesses die je zou kunnen hebben.

De site gebruikt deze informatie in haar zoekcriteria. Daarom is het makkelijker voor mensen met vergelijkbare interesses en persoonlijkheidskenmerken om je te vinden en vice versa. Zo zul je in staat zijn om veel sneller je ideale match te vinden.

Navigeren op Spotgee.com

Zoals je je kunt voorstellen, is een goede, strakke website layout belangrijk voor een datingsite. Ten eerste zorgt het ervoor dat je de website veel meer vertrouwt. Anderzijds maakt het de site ook veel eenvoudiger in gebruik.

Gelukkig is Spotgee.com vrij gemakkelijk te navigeren. Het ontwerp van de site is modern, maar eenvoudig genoeg voor iedereen om te navigeren, zelfs als je nieuw bent op dating sites. Dit in tegenstelling tot Adultfriendfinder, die een zeer kinderachtig ontwerp heeft, compleet met ongepaste inhoud direct vanaf het begin.

Spotgee.com functioneert een beetje meer als een traditionele datingsite, hoewel het is ontworpen voor casual relaties. Daarom zul je je een stuk comfortabeler voelen bij het bezoeken en gebruiken van de site.

De zoekfunctie op Spotgee.com is zeer goed. Hiermee kun je profielen opzoeken die passen bij het geslacht, de leeftijd en de locatie van jouw voorkeur. Het is zelfs mogelijk om mensen op te zoeken op basis van interesses!

Als je niet helemaal zeker weet wat je zoekt, dan kun je een functie gebruiken om willekeurig door profielen te bladeren. Dan kun je ze weg swipen of leuk vinden, afhankelijk van of ze bij je passen.

Zodra je een goede match hebt gevonden, kun je ze een berichtje sturen. Wat zo leuk is aan Spotgee.com is dat je dit wat kan opleuken met unieke stickers. Als je een ondeugend gesprek hebt met een potentiële date, dan kun je ze een verleidelijke sticker sturen om dingen naar een hoger niveau te tillen. Het is ook een geweldige manier om leuke kinks naar voren te brengen waar je misschien interesse in hebt.

Het gebruikersbestand

Het gebruikersbestand van Spotgee.com groeit, wat betekent dat er een constante instroom van nieuwe gebruikers is. Zo melden zich bijvoorbeeld meer dan 300 nieuwe mensen per dag aan op de site. Dus zelfs als je nog niemand ontmoet hebt, is er altijd een kans op een volgende potentiële partner om de hoek.

En, in tegenstelling tot veel andere datingsites, is hier een beetje meer evenwicht tussen de vrouwelijke en mannelijke leden op de site. Hierdoor hebben de mannelijke leden een grotere kans om opgemerkt te worden door vrouwen. En, vrouwen hoeven zich geen zorgen te maken dat ze het doelwit zijn van honderden berichten omdat ze de enige paar vrouwen op de site zijn.

En dus is iedereen gelukkig.

Aangezien de site niet verbergt dat het allemaal over hookups gaat, is het vinden van iemand voor een casual relatie helemaal niet zo lastig. Je hoeft niet rond de pot te draaien met zinloze gesprekken – hoewel een beetje flirten nooit kwaad kan.                 

Is het een abonnementsdienst?

Hebt je genoeg van abonnementsdiensten? We begrijpen je helemaal! Neem nu Fuck Book, bijvoorbeeld. Het is een dure dienst waarbij je elke maand moet betalen, ongeacht hoe vaak je de site gebruikt. Dit systeem kan zo’n klap in het gezicht zijn omdat Fuck Book bekend staat om nepprofielen – dus je krijgt niet eens waar je voor betaald hebt!

Bij Spotgee.com betaal je echter alleen op basis van hoeveel je de site gebruikt. En zelfs dan betaal je alleen voor het plezier van berichten versturen – de meeste andere diensten zijn gratis. Dit betekent dat je de site af en toe kunt gebruiken of er zelfs een tijdje mee kunt stoppen zonder dat je regelmatig moet betalen.

Het beste van alles is dat je ook niet automatisch voor terugkerende kosten wordt aangerekend. Dit betekent dat je alleen wordt aangerekend voor je gebruik, wat een veel eerlijker opzet en systeem is voor alle betrokkenen.

Privacy en veiligheid

Wanneer je wilt afspreken met vreemden, is privacy heel belangrijk. En, Spotgee.com is een pionier op dit gebied. Zodra je je profiel hebt ingesteld, kun je ervoor kiezen om bepaalde foto’s te verbergen. Dan kun je zelf kiezen wie ze te zien krijgt. Op deze manier zijn de enige mensen die weten dat je op de site bent, degenen die jij hebt geselecteerd.

Je zult ook blij zijn te weten dat deze vreemden ook geen toegang hebben tot persoonlijke informatie. Zij kunnen alleen te weten komen wat je besluit aan hen bekend te maken – meer niet.

Je bankafschriften zijn ook privé en het bedrijf gebruikt een pseudoniem dat geen onnodige aandacht zal trekken. Hierdoor kun je munten kopen zonder iemand op de hoogte te brengen van wat je aan het doen bent.

Het besluit

Als je op zoek bent naar de beste hookup site die er is, dan moet je Spotgee.com bovenaan je lijst zetten. Het heeft alles wat je zou kunnen verlangen van een casual dating site en meer. Het biedt tal van mogelijkheden om interessante mensen te ontmoeten die op dezelfde pagina zitten als jij.

Tegelijkertijd heb je gemoedsrust omdat je weet dat je informatie en activiteiten goed beschermd zijn. Dit kan je het vertrouwen geven dat je nodig hebt om open en eerlijke gesprekken te voeren met mensen die dezelfde fantasieën en verlangens hebben als jij.


Spotgee.com
Strong contender
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden
5.0
Aanmeldingsproces
5.0
Contact maken
5.0
Profielkwaliteit
5.0
App
5.0 Totale waardering
#1
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Dating Site Reviews
5.0 rating
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
4.8 rating
Love is just around the corner, friend.
3.8 rating
Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...