Sixfridays.com
4.8

Sixfridays.com

Love is just around the corner, friend.
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden

Laten we eerlijk zijn, de meeste “dating” sites zijn alleen gericht op casual seks. Dit betekent dat als je eigenlijk op zoek bent naar iets zinvols, dan kan het voelen alsof je je tijd verspilt.

Voordelen

Gratis functies
Nadelen

Het kan even duren om munten te verdienen

Is liefde net om de hoek met SixFridays.com?

Laten we eerlijk zijn, de meeste “dating” sites zijn alleen gericht op casual seks. Dit betekent dat als je eigenlijk op zoek bent naar iets zinvols, dan kan het voelen alsof je je tijd verspilt. Nou, dankzij SixFridays.com, is dit niet langer het geval! Deze site is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar lange termijn relaties – kijk hoe het werkt!

Wat heeft SixFridays.com voor jou in petto?

Zoals gezegd, de focus van SixFridays.com is liefde. En, dit is iets dat de site heel serieus neemt zoals je zult zien aan het proces dat je doorloopt bij het aanmaken van je profiel. De site adverteert zichzelf als een plek om zinvolle relaties te vinden.

Dit maakt SixFridays.com een groot verschil met sites als Fuck Boy. Daar word je alleen maar opgejaagd door mensen die op zoek zijn naar one night stands die nergens echt toe leiden. Op de site van SixFridays.com ontmoet je echter gelijkgestemde mensen. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om een geschikte partner te vinden met gelijkaardige doelen.

Wie kan je vinden op SixFridays.com?

Dat is het mooie aan SixFridays.com, het is voor iedereen die op zoek is naar een datingsite voor de liefde. Ten eerste is de site erg inclusief, wat betekent dat het alle mensen aanmoedigt om lid te worden, ongeacht seksuele geaardheid of genderidentiteit. Op deze manier past de site echt in wat veel jongere generaties zoeken.

Deze mate van inclusiviteit betekent ook dat je mensen kunt vinden die denken zoals jij en ook een gelijkaardig wereldbeeld hebben. De diversiteit kan je ervaring op de site ook zeker een stuk interessanter maken. Je ontmoet mensen die allerlei ervaringen hebben opgedaan, waardoor je je horizon kunt verbreden.

Is SixFridays.com beschikbaar in jouw regio?

Iets anders dat vervelend kan zijn met verschillende sites is dat ze vaak niet beschikbaar zijn als je niet in een grootstedelijk gebied woont. Dit is niet het geval met SixFridays.com. De site is toegankelijk vanuit landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, en meer.

En omdat de site steeds populairder wordt, zijn er steeds meer mensen die zich aanmelden. Dit betekent dat, ongeacht waar je woont, je in staat zou moeten zijn om iemand te vinden die dicht genoeg bij je in de buurt is om mee af te spreken.

Aanmelden – is het gratis?

Als je nog nooit een betaalde dating site hebt geprobeerd, dan voel je je misschien een beetje onzeker. Je weet immers niet waar je aan begint – hoe kun je weten of deze site wel bij je past?

Je hebt gelijk dat je onzeker bent. Sites als Victoria Milan beloven je een kijkje te geven op hun site voordat je betaalt, maar komen hier niet echt aan toe. In plaats daarvan laten ze je een stel wazige foto’s zien en geven je vooraf niet eens fatsoenlijk toegang tot de site.

Bij SixFridays.com pakken ze dat een stuk beter aan. De site laat iedereen toe zich gratis in te schrijven en zelfs een volledig profiel aan te maken zonder enige vorm van betaling. Je kunt dan profielen bekijken en zien wat de site te bieden heeft – zonder enige kosten.

Pas wanneer je besluit de site volledig te gebruiken, inclusief het verzenden van berichten naar je medeleden, ben je verplicht enige vorm van betaling te verrichten.

Je profiel instellen

Eenvoudige profielen hebben geen enkel nut. Zeker, ze zijn gemakkelijk aan te maken, maar verder hebben ze geen enkele functie. Dit komt omdat het onmogelijk is om te beslissen of een bepaald profiel enig potentieel heeft als er geen informatie is.

Zo zul je ofwel je tijd verspillen door elk profiel te berichten ofwel mensen selecteren op basis van enkel hun uiterlijk. Zoals je je kunt voorstellen, zijn geen van deze methoden de sleutel tot het vinden van een vriendin, vriendje, of andere zielsverwant.

Daarom is het zo fijn dat SixFridays.com haar gebruikers aanspoort om moeite te doen met profielen. Je wordt gevraagd om meer in te vullen dan alleen je leeftijd, geslacht en woonplaats. Je wordt ook gevraagd om informatie te geven over je interesses en hobby’s. Je krijgt ook de kans om andere mensen iets over jezelf te vertellen.

Maak je echter geen zorgen, want je bent niet verplicht om persoonlijke informatie vrij te geven. Sterker nog, SixFridays.com spoort je aan om voorzichtig te zijn met de informatie die je wel vrijgeeft. Je hoeft alleen maar details te verstrekken die andere gebruikers een idee geven van wie je bent en of jullie wel of niet bij elkaar zullen passen.

De Lay-out – Het gebruik van SixFridays.com

Het laatste wat je nodig hebt is een ingewikkelde site-interface als je op zoek bent naar liefde. Gelukkig, deze site is ongelooflijk goed georganiseerd. Op je profiel kan je gemakkelijk toegang krijgen tot andere delen van de site met slechts een klik op de knop.

Dit zal een leuke verandering van tempo voor je zijn als je alleen gewend bent aan chaotische sites zoals AdultFriendFinder. Op SixFridays.com ziet de site er professioneel en vriendelijk uit – iets wat je zonder problemen zult willen delen of laten zien aan je vrienden.

Matching

Nu, hoe ga je matchen met de andere singles op je site? Nou, hiervoor zijn er een paar manieren. Als je weet wat voor soort persoon die je zoekt, dan kunt je gebruik maken van de zoekfunctie op de site. Hiermee kun je profielen sorteren op basis van leeftijd, locatie, enz. Tegelijkertijd kun je de profielen ook verfijnen op interesse.

Als je geen concreet idee hebt, gebruik dan de functie waarmee je in één keer door verschillende profielen kunt swipen. Zo kun je de profielen die je opvallen leuk vinden en de profielen die niet bij je passen links laten liggen.

Zodra je een lijst met potentiële kandidaten hebt opgesteld, is de volgende stap om hen een bericht te sturen. Je kunt ervoor kiezen een algemeen bericht te sturen of een op maat gemaakt bericht. Wil je gewoon de proef op de som nemen? Geen probleem – stuur gewoon een emoticon om te zien of ze je leuk vinden.

Kosten en betaling

Na de gratis proefperiode kun je je afvragen met wat voor kosten je mag verwachten. Sommige van deze betaalde websites kunnen behoorlijk duur zijn. Het mooie van SixFridays.com is dat je zelf kunt bepalen hoeveel je wilt investeren in je dating leven.

In tegenstelling tot sites als Ashley Madison die een verwarrende en uitbuitende vergoeding structuur heeft, vraagt deze site alleen om munten te kopen en daarmee te betalen. De meeste van deze munten worden gebruikt om berichten te sturen naar andere mensen. En, je wordt niet in rekening gebracht wanneer je geen gebruik maakt van de site.

Dit systeem is eigenlijk heel effectief om een paar redenen. Ten eerste heb je niet het gevoel dat je geld verspilt als een paar afspraakjes niet lukken. Dit komt omdat je geen grote som geld investeert. En omdat je geen geld verliest is de kans groter dat je geduldig blijft.

Je zult het niet zo erg vinden als het een tijdje duurt voordat je de juiste match voor je vindt. Door dit te doen, open je in feite mogelijkheden voor je om iemand te ontdekken die echt perfect bij je past, vooral op de lange termijn.

Privacy en veiligheid

Online betalingen, vooral aan een dating site, kan eng aanvoelen. Er is geen reden om bang te zijn wanneer je aankopen doet bij SixFridays.com. De website heeft beveiligde servers en het is hun bedrijfsbeleid om geen persoonlijke informatie op te slaan.

Bovendien moet elke persoon op de site een verificatieproces ondergaan wanneer zij zich aanmelden voor de site. Dit is om te bewijzen dat zij een echte persoon zijn en niet een of andere bot. Dit kan ook helpen om het risico van catfishing op de site te verminderen.

Wanneer je dus besluit iemand in levende lijve te ontmoeten, is de kans groter dat het ook echt de date is waar je je voor hebt ingeschreven!

Het besluit

Als je op zoek bent naar een grote en geweldige romance, dan zal het moeilijk zijn om een betere site te vinden dan SixFridays.com. In tegenstelling tot zovele dating sites is deze daadwerkelijk gewijd aan het vinden van een lange termijn partner en liefde.

Natuurlijk zijn er ook genoeg andere kenmerken van de site om van te houden. Deze omvatten hoe open het is voor alle mensen van elke leeftijd of geaardheid, waardoor het zeer interessanter site is. Er is ook het feit dat het beschikbaar is voor mensen over de hele wereld.

Wat SixFridays.com echt boven de rest doet uitstijgen is het feit dat het zich inzet om mensen te helpen een geweldige partner te vinden. Je kunt dit zien in de manier waarop de site werkt en in de manier waarop mensen hun profiel kunnen samenstellen. Dus, je kansen op het ontmoeten van iemand verbazingwekkend is vrij groot met deze site – je moet het zeker eens proberen.


SixFridays.com
Love is just around the corner
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden
5.0
Aanmeldingsproces
5.0
Contact maken
4.0
Profielkwaliteit
5.0
App
4.8 Totale waardering
#1
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Dating Site Reviews
5.0 rating
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
4.8 rating
Love is just around the corner, friend.
3.8 rating
Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...