RichMeetBeautiful
3.8

RichMeetBeautiful

Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden

Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou…

Voordelen

Goed voor Sugar babes
Nadelen

Twijfelachtige reputatie

Als je op zoek bent naar een ander soort dating regeling – dan kun je een sugar daddy, een sugar mommy, of een sugar baby overwegen. In dat geval heb je een website nodig die je naar je gewenste doelgroep leidt. Dus, is RichMeetBeautiful de site voor jou?

Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou…

Hoe werkt RichMeetBeautiful?

Het concept achter RichMeetBeautiful wordt meer en meer gemeengoed. De site is bedoeld om sugar daddies of mommies te verenigen met sugar babies. Dus, wat betekent dit allemaal?

Nou, sugar daddies of mommies zijn meestal oudere en rijkere individuen die op zoek zijn naar jonge, aantrekkelijke vrouwen of mannen. Houd in gedachten dat dit een beetje anders is dan traditionele relaties en interacties.

Dit komt omdat van sugar daddy’s en mommies wordt verwacht dat zij sugar babies voor hun tijd en aandacht vergoeden met geld, cadeaus, reisjes, enz. Op hun beurt zullen de sugar babies de aard van de relatie dicteren, die zowel platonisch als serieus kan zijn.

De Lidmaatschap Statistieken

Opgemerkt moet worden dat deze website weliswaar een internationaal netwerk heeft, maar voornamelijk bedoeld is voor personen in Europa. RichMeetBeautiful is vooral gericht op het Nederlandse publiek. Dit betekent dat als je in de VS of Canada woont, je opties nogal beperkt zullen zijn.

Een ander iets om bewust van te zijn is dat de gebruikersbasis op deze site nogal ongebalanceerd is. Volgens RichMeetBeautiful zijn er vier sugar babies voor elke sugar daddy. Nu, het is moeilijk om deze beweringen te verifiëren, maar een ding is duidelijk. De site richt zich vooral op sugar daddies en vrouwelijke sugar babies.

Het is dus onwaarschijnlijk dat er veel sugar mommies of mannelijke sugar babies te vinden zijn. Op deze manier is de site vrij gelijkaardig aan anderen in zijn soort. Over het algemeen heeft de site echter lang niet genoeg opties voor alle gebruikers. Zo kunnen sommige mensen zich buitengesloten voelen.

Aanmelden

Het aanmeldingsproces is vrij eenvoudig. Je hoeft alleen maar een gebruikersnaam, emailadres, je geslacht, wie je zoekt, wachtwoord en geboortedatum op te geven. Hiermee kun je beginnen met het aanmaken van een account.

Als je op zoek bent naar de status van sugar baby, dan zal je om een paar persoonlijke gegevens en een foto worden gevraagd. Potentiële sugar daddies of sugar mommies kunnen ook worden gevraagd om te praten over hun jaarlijkse inkomen, netto waarde, of het type levensstijl dat ze leiden.

Er moet worden opgemerkt dat je e-mail moet worden geverifieerd voordat je verder kunt gaan. Het verificatieproces kan plaatsvinden via mobiel, Facebook, Google+, en Windows Live.

Gebruik van de Site

Je kunt je gratis aanmelden en bepaalde delen van de website ook gratis gebruiken. Er zijn echter nogal wat beperkingen met de proefoptie. Als je leden berichten wilt sturen, vooral degenen die in een andere lidmaatschap categorie zitten, zult je moeten upgraden naar een premium pakket.

Als je betaald hebt voor alle functies, dan kun je meer interactie hebben met andere leden. Voor sugar daddies en sugar mommies betekent dit dat je sugar babies “geschenken” kunt sturen. Deze zijn in de vorm van credits die je op de site kunt kopen.

Je kunt ook zoeken naar verschillende leden. Dus, als je op zoek bent naar mensen op basis van bepaalde eisen, dan kan de site profielen filteren op basis van deze. Dit kan helpen om je zoekopdracht te verfijnen en wat sneller te vinden wie je zoekt.

Het betalingssysteem

Een van de grootste nadelen van RichMeetBeautiful is de manier waarop het betalingssysteem is opgezet. De pakketten zijn gebaseerd op een 3 maand, 6 maand, en 12 maand abonnement. De betaling wordt echter niet maandelijks afgeschreven, maar in één keer.

Daar komt nog bij dat de site je lidmaatschap automatisch verlengt zonder je daarom te vragen. Ja, je kunt deze instelling veranderen, maar dat kost vaak tijd en moeite. En, als je bepaalde betalingsmogelijkheden gebruikt zoals Google of Apple, dan moet je rechtstreeks contact opnemen met die platforms om de automatische betalingen te stoppen.

Om het nog verwarrender te maken, heeft RichMeetBeautiful een speciale aanbieding van 48 uur. Wat echter niet duidelijk is, is dat dit geen proefperiode is. Zodra je 48 uur voorbij zijn, ben je automatisch ingeschreven voor de 6 maanden abonnementsperiode.

Privacy en veiligheid

Het goede nieuws is dat RichMeetBeautiful privacy nogal serieus neemt. Je kunt op verzoek precies zien welke informatie wordt opgeslagen. Tegelijkertijd volgt de site speciale richtlijnen om ervoor te zorgen dat je gegevens niet verkocht of weggegeven kunnen worden aan derden.

Ook op het gebied van beveiliging lijkt de site het redelijk goed te doen. De site beschikt over een SSL-certificaat en versleutelt transacties ook. Hierdoor zou je je zeker moeten voelen over het betalen voor eender welke diensten op de site.

Het Eindoordeel

Dus, hoe goed doet RichMeetBeautiful het? Nou, de site heeft een gemiddelde score. Hoewel het een legitiem bedrijf lijkt te zijn, kun je er niet echt veel van verwachten. Dit geldt vooral voor degenen die niet in Nederland wonen. Ook, als je een sugar mummy bent op zoek naar een sugar baby op de site, dan zul je niet al te veel geluk hebben.

Qua functies heeft de site ook niet al te veel opties. Ja, je kunt berichten sturen en geschenken sturen, maar afgezien daarvan is er weinig anders om je geïnteresseerd te houden.

Misschien wel het meest verontrustende aan RichMeetBeautiful is hoe het betalingssysteem is opgezet. Van dure forfaitaire pakketten tot periodieke betalingen, dit is een dienst die nogal duur kan worden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat er geen garantie is dat je waar voor je geld krijgt.

Hoewel er niets inherent mis is met de site, is het zeker niet een van de betere. Ongeacht of je een “sugar” relatie wilt of niet, het is de moeite waard om een aantal van de andere dating sites te bekijken.


RichMeetBeautiful
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden
4.0
Aanmeldingsproces
4.0
Contact maken
3.0
Profielkwaliteit
4.0
App
3.8 Totale waardering
#1
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Dating Site Reviews
5.0 rating
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
4.8 rating
Love is just around the corner, friend.
3.8 rating
Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...