Lexadate
4.5

Lexadate

Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden
Voordelen

Gratis functies
Nadelen

Het kan even duren om munten te verdienen

Lexadate is een relatief nieuwe chat- en datingssite, het platform is één van de snelst groeiende in zijn categorie. Het platform heeft namelijk bijna 100.00 actieve gebruikers en zorgde voor bijna 50.000 nieuwe relaties, elke dag komen er zo’n 400 mensen bij op het platform.

Twijfel je om één van die nieuwe gebruikers te worden? Je hoeft je er zeker niet voor te schamen; iedereen heeft graag wat extra spanning in zijn leven. Daarom bestaan er sites zoals Lexadate. Wil je weten of Lexadate veilig is en of je het zou moeten gebruiken? Lees dan zeker deze review, in dit artikel duiken we namelijk dieper in de website Lexadate en zijn mogelijkheden.

Registratie

Vooraleer je gebruik kan maken van de website moet je je natuurlijk registreren. Het registratieproces bij Lexadate telt 3 stappen. We hebben deze hieronder voor je op een rijtje gezet.

E-mail adres: bij de eerste stap moet je jouw e-mail adres invullen. Dit moet natuurlijk een echt e-mail adres dat aan jou toebehoort zijn.

Gebruikersnaam; daarna, bij de tweede stap moet je een gebruikersnaam oftewel username aanmaken. Dit moet dus niet je echte naam zijn; zo blijft jou echte naam anoniem.

Stad en land; bij de derde en laatste stap geef je jouw stad en land aan. Zo kan Lexadate de resultaten filteren op basis van je locatie.

Hoe het werkt

Of je nu op zoek bent naar een langdurige relatie of niet, op het platform kun je jouw match direct vinden. Het enige wat je moet doen is je aanmelden en natuurlijk ook de profielen bekijken van talloze gebruikers bij jou in de buurt.

Wanneer je een mogelijke match gevonden hebt, kun je met deze persoon chatten, en misschien zelfs een afspraak maken!

Voor wie is Lexadate?

Lexadate is voor vrijwel iedereen die opzoek is naar wat extra spanning; singles kunnen er zoeken naar andere singles van hetzelfde of andere geslacht, maar ook koppels zijn er welkom. Je kan zelfs zoeken naar een transgender.

Gebruikers

Zoals je inmiddels al weet heeft Lexadate heel wat gebruikers; grote kans dus dat de perfecte match voor jou er tussen zit.

Op het platform zijn er ook heel veel mogelijkheden; zowel koppels, transgenders en singles kunnen er zoeken naar een match. Deze match kan natuurlijk ook een koppel, transgender of een single zijn. Er is dus voor iedereen wat wils!

Privacy

Vele mensen zijn erg gesteld op hun privacy. En dat is volkomen normaal! Op Lexadate kunnen

niet- geregistreerde personen jouw profiel niet bekijken. Zo weet je zeker dat mensen die niet echt geïnteresseerd zijn in een date jouw profiel niet kunnen bekijken.

De site Lexadate heeft ook heel wat badges, deze kan je op de site zelf bekijken.

We mogen natuurlijk niet vergeten dat Lexadate een populaire datingssite is; dit betekent dat vele mensen het gebruiken en het dus veilig vinden.

Wanneer je foto’s upload zullen deze ook verantwoordelijk gebruikt worden.

Klantenservice

Het is mogelijk dat je vragen hebt of één of ander probleem ondervindt bij het gebruiken van Lexadate. Als dit bij jou het geval is kan je de klantendienst van de datingssite altijd contacteren.

Dit kan via de website, onderaan de website kan je drukken op “contact us” en dan zal je een formulier waarin je je naam en e-mail moet ingeven zien verschijnen, natuurlijk moet je je vraag of probleem ook beschrijven.

Wat heel handig is, is dat de klantendienst beschikbaar is in verschillende talen.

Account verwijderen

Is het daten toch niets voor jou? Geen probleem; je kan je account namelijk vrij makkelijk verwijderen.

Wanneer je toch beslist om terug te gaan daten is dat ook geen probleem; je moet je gewoon terug registreren, en dan kan je weer volop daten, afspreken en nog veel meer!

Voordelen en nadelen

We zijn zeer positief over deze site; we houden van het gemak waarmee je kan zoeken naar een date.

Ook vinden we het feit dat Lexadate je privacy respecteert goed, aan daten moeten volgens ons namelijk geen risico’s verbonden zijn. Het bewijs hiervan zijn de vele badges die de site heeft, deze kan je op het platform zelf bekijken.

Nog een voordeel van Lexadate is dat bijna iedereen er welkom is; zowel singles als koppels en transgenders zijn toegelaten op het platform.

Toch is er een klein nadeel; we vinden het jammer dat Lexadate (momenteel) geen app heeft, dit zou in de toekomst kunnen veranderen aangezien er meer en meer mensen bijkomen.

Het feit dat Lexadate geen app heeft is natuurlijk ook geen ramp aangezien de website heel goed en gemakkelijk is om te gebruiken.

Conclusie

We kunnen een duidelijke conclusie vormen over de website Lexadate. Deze website groeit zeer snel, en het platform is ook veilig en betrouwbaar volgens ons. Elke dag komen er namelijk bijna 500 mensen bij, en de website heeft heel wat privacy badges (deze kan je bekijken op hun website).

Wil je het online daten uitproberen? Je hoeft je zeker niet te schamen; iedereen wilt wat extra spanning in zijn leven brengen. En wie weet kan het zelfs nog uitgroeien tot iets serieus. Als het toch niets voor jou lijkt te zijn kan je er elk moment mee ophouden!

Wel is het belangrijk dat je een veilige site kiest, er zijn namelijk heel wat oplichters of scammers in deze sector. Indien je op zoek bent naar wat extra spanning, maar het toch veilig wilt houden raden we je dus aan om bij Lexadate een kijkje te gaan nemen en het platform ook te overwegen.


Lexadate
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden
4.0
Aanmeldingsproces
4.0
Contact maken
5.0
Profielkwaliteit
5.0
App
4.5 Totale waardering
#1
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Dating Site Reviews
5.0 rating
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
4.8 rating
Love is just around the corner, friend.
3.8 rating
Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...