Adultkick.com
5.0

Adultkick.com

Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden

Zijn de huidige datingsites net iets te preuts voor je? Dan vraag je je waarschijnijk af of Adultkick.com je kan bieden waar je naar op zoek bent.

Voordelen

Gratis functies
Nadelen

Het kan even duren om munten te verdienen

Adultkick.com – Is dit je nieuwe favoriete datingsite?

Zijn de huidige datingsites net iets te preuts voor je? Dan vraag je je waarschijnijk af of Adultkick.com je kan bieden waar je naar op zoek bent. Wel, de review hieronder zal je een diepgaand idee geven van waar deze site over gaat. Laten we beginnen!

Waar gaat het bij Adultkick.com om?

Als je op zoek bent naar een casual hookup site, kijk dan niet verder dan Adultkick.com. Deze volwassen niche dating site draait rond het ontmoeten van mensen voor een one night stand, korte flings, of gewoon casual relaties. De website is erg upfront over haar uitgangspunt, waardoor alle leden volledig het concept befrijpen en er geen ruimte is voor misverstanden.

Wie kan lid worden van Adultkick.com?

Een van de leuke dingen over deze Adultkick.com is dat het vrij inclusief is. Dit betekent dat het niet alleen tegemoetkomt aan CIS-relaties, maar het geeft ook trans mensen en mensen van alle oriëntaties een kans om zich aan te melden. Op dezelfde manier geeft de site je de kans om andere mensen te ontmoeten net als jou.

Nu, dit is in schril contrast met andere dating sites zoals Adultfriendfinder, die mensen kunnen uitsluiten die niet passen in de status quo. Op deze manier is Adultkick.com een veel betere pasvorm voor Millennials en zelfs Gen Z, omdat het iedereen dezelfde kans geeft op het vinden van gezelschap.

Bovendien richt Adultkick.com zich ook op mensen die op zoek zijn naar allerlei soorten relaties. Ben je bijvoorbeeld een koppel op zoek naar een derde? Of, een single persoon op zoek naar een paar? Misschien bent je een swingend stel. Hoe dan ook, je kunt je bedoelingen van tevoren duidelijk maken, waardoor de kans groter wordt dat je precies vindt wat en wie je nodig hebt.

Omvang van het lidmaatschap

Een ander voordeel van deze adult dating site is dat het een omvangrijk ledenbestand heeft. Ten eerste, het is beschikbaar in landen over de hele wereld. Waardoor je in staat zult zijn om het te gebruiken, ongeacht of je in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika of Azië bent.

En met naar schatting 331 toetreders per dag zal het ledenbestand nog groter worden. Er is een vrij gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de ene partij meer moeite heeft dan de andere om een date te vinden.

Wat ook geweldig is aan Adultkick.com is dat je je geen zorgen hoeft te maken over spam of bots. In plaats daarvan zijn de enige profielen die je tegenkomt op de site de profielen die leden zelf hebben aangemaakt. Dit is zeker een voordeel omdat er andere datingsites zijn zoals Fuckbook die veel vals gegenereerde profielen hebben, sommige zelfs door de site-eigenaren zelf.

Met Adultkick.com kunt je vrij matchen met en contact opnemen met profielen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over oplichting. Als een toegevoegde bonus betekent het ook dat je veel sneller connecties kunt maken met mensen en ook sneller kunt overgaan tot een fysieke relatie.

Aanmelden

Nu, hoe ziet het aanmeldingsprofiel eruit? Wel, je zal blij zijn te horen dat er slechts drie eenvoudige stappen zijn om je in te schrijven op deze site.

Het enige wat je hoeft te doen is de site te voorzien van een geldig e-mailadres en hen te informeren over de gebruikersnaam die je wilt gebruiken op de site. Hierna hoef je alleen nog maar het land en de regio van je voorkeur aan te geven en je kunt beginnen met het aanmaken van je profiel.

Het is volledig gratis om je aan te melden bij de website. Je zult ook gratis je profiel kunnen aanmaken en zelfs in staat zijn om te browsen en andere functies op de site te gebruiken. Er zijn echter beperkingen en je kunt de website pas volledig gebruiken als je een abonnement hebt.

Je profiel instellen

Nu, is het aan jou om te beslissen hoeveel informatie je wilt opnemen in je profiel. Adultkick.com geeft je de mogelijkheid om jezelf voor te stellen in de “Over mij” sectie. Daarna kun je andere fundamentele details toevoegen onder de Basics categorie. Je kunt interesses selecteren om andere mensen op de site te vertellen waar je mee bezig bent. Ten slotte moedigt de site je aan om ten minste één foto te plaatsen.

Hoewel je niet verplicht bent deze informatie toe te voegen, is het goed dat je deze inspanning doet. Ten eerste laat je andere leden zien dat je een echt persoon bent met echte bedoelingen. Dit kan vooral voor mannen belangrijk zijn om te doen.

Een ander punt is dat bepaalde details, met name interesses, worden gebruikt door zoekfilters op de site. Wanneer andere leden dus profielen proberen in te perken op basis van criteria, kunnen ze die van jou gemakkelijker vinden als je deze informatie hebt ingevuld.

Matchen met leden

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je met leden kunt matchen. Zoals vermeld, is er een zoekfunctie. Zo kun je gewoon je resultaten filteren op basis van criteria zoals geslacht, leeftijd, locatie en interesses.

Als je wilt zien wie er is, dan kunt je kijken op de Speed Date functie. Dit zal je toelaten om snel door een grote verscheidenheid van profielen te bladeren. Afhankelijk van of iemand goed bij je past of niet, kun je een match met hem of haar maken of het profiel negeren en naar de volgende in de rij gaan.

In het geval dat je alleen wilt matchen met iemand die duidelijk geïnteresseerd is in jou, controleer dan of je op iemands Pin lijst bent gezet. Als dat zo is, betekent het dat ze geïnteresseerd zijn in jou. En, er is een grotere kans dat ze zullen reageren op de berichten die je hun kant op stuurt.

Het betalingssysteem

Het valt niet te ontkennen dat veel mensen huiverig zijn om zich aan te melden bij betaalde datingsites. Dit is vaak omdat het betalingssysteem zo ingewikkeld kan zijn. Neem Ashley Madison, bijvoorbeeld. De site vereist een betaald abonnement waarvoor je elke maand moet betalen, of je er nu gebruik van maakt of niet.

Daarbovenop moet je ook nog andere betalingen doen voor extra diensten die je gebruikt. Dit betekent dat je uiteindelijk heel wat geld kan uitgeven aan de site. Het ergste van alles is dat er geen garantie is dat je er ook iets aan overhoudt!

Dit is waarom Adultkick.com zo’n aangename verandering is. De site werkt op een munten systeem. Je kunt een bepaald aantal munten kopen en die gebruiken zoals je wilt. Wanneer je munten opraken, is het aan jou om ofwel je account op te laden of inactief te blijven voor een tijdje.

Er zijn twee grote voordelen aan deze methode. Om te beginnen betaal je alleen voor wat je gebruikt. Dus als je het bijzonder druk hebt en de website niet zo vaak kunt gebruiken als je zou willen, dan is dat geen probleem – je wordt voor deze periode niet in rekening gebracht.

Het andere voordeel is dat je veel voorzichtiger bent bij het sturen van berichten en de omgang met mensen. Dit komt omdat je niet gewoon hoi zegt om het hoi zeggen. Nee, je betaalt doelbewust om iemand te berichten te sturen. Als gevolg daarvan kun je er vrij zeker van zijn dat je je tot hen aangetrokken voelt. Dit maakt het een stuk makkelijker om een echt gesprek te beginnen en te onderhouden.

Privacy en veiligheid

Je hoeft niet bang te zijn om jezelf te open te geven op Adultkick.com. Om te beginnen ben je alleen verplicht om zeer elementaire informatie te verstrekken – deze informatie kan niet worden gebruikt om je te vinden of zelfs je identiteit te onthullen als je dat niet wilt.

Bovendien heb je de mogelijkheid om bijna alle foto’s op je profiel privé te maken. Ze zullen voor alle profielen wazig worden weergegeven. Vervolgens kun je individueel selecteren wie ze te zien krijgt. Dit is een geweldige functie als je een beetje meer discretie wilt of niet bereid bent om met alle leden op de site om te gaan.

Wat de veiligheid betreft, worden alle betalingen verwerkt via beveiligde servers. Bovendien slaat de site geen persoonlijke of financiële informatie op. Er is dus niets voor scammers of hackers om te stelen, zelfs als ze de site zouden hacken.

Als je er zeker van wilt zijn dat je creditcardmaatschappij of zelfs partner niet weet waarvoor je betaalt, dan hebt je geluk. Alle kosten zullen worden geregistreerd op Meet Us Media Ltd. Hierdoor zal er geen manier zijn om te weten dat je betaalt voor een dating site.

Het besluit

Men kan stellen dat Adultkick.com een van de beste hookup sites is die er zijn. De site brengt je in contact met gelijkgestemden, terwijl je er zeker van bent dat je niet te maken krijgt met nepprofielen. Tegelijkertijd heb je het voordeel dat je op zoek kunt gaan naar allerlei soorten relaties of flings.

Het is ook geweldig om te zien dat de site zowel veilig als privé is. Dit werkt goed voor iedereen die een goede tijd wil hebben maar toch zijn anonimiteit wil behouden. Tegelijkertijd kun je met een gerust hart weten dat je alleen legitieme mensen zult ontmoeten.


Adultkick.com
High quality adult dating
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden
5.0
Aanmeldingsproces
5.0
Contact maken
5.0
Profielkwaliteit
5.0
App
5.0 Totale waardering
#1
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Dating Site Reviews
5.0 rating
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
4.8 rating
Love is just around the corner, friend.
3.8 rating
Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...