AdultFriendFinder Review
4.5

AdultFriendFinder Review

AdultFriendFinder heeft wereldwijd populariteit verworven.
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden

AdultFriendFinder heeft wereldwijd populariteit verworven.

Voordelen

Groot ledenbestand
Nadelen

Lang zoeken naar geschikte kandidaten

AdultFriendFinder heeft wereldwijd populariteit verworven. Maar maakt de site de hype ook waar? Nog belangrijker, is het de juiste site voor jou en je behoeften? Als dit vragen zijn die je beantwoord wilt hebben, bekijk dan deze gedetailleerde beoordeling:

Het concept

Ondanks de naam van de website, heeft deze site niets te maken met het vinden van vrienden. In feite is AdultFriendFinder heel anders dan traditionele datingsites. Het is strikt een no-strings attached hook-up site. Echter, deze adult dating site doet zich niet voor als iets wat het niet is.

AdultFriendFinder adverteert zichzelf als zodanig. En, vanaf het moment dat je de site betreedt, is het vrij duidelijk dat het bedoeld is voor snelle affaires. Hierdoor werkt de site eigenlijk alleen voor mensen die op zoek zijn naar vrienden met benefits of een one-night stand. Als je geïnteresseerd bent in serieuze dating of zelfs platonische vriendschappen, dan zul je elders moeten zoeken.

De gebruikersbasis

AdultFriendFinder heeft een aanzienlijk gebruikersbestand – er wordt geschat dat er wereldwijd ongeveer 80 miljoen gebruikers zijn. Nu bevindt ongeveer de helft van deze gebruikers zich in de VS. Toch zijn er ook genoeg Nederlandse AdultFriendFinder gebruikers.

Waar de website echter niet zo openhartig over is, is de man-vrouw verhouding. Dit komt waarschijnlijk omdat er veel meer mannen dan vrouwen op de site zijn. Dat betekent dus dat vrouwen veel meer opties hebben dan hun mannelijke gebruikers. Tegelijkertijd zijn er duidelijk genoeg vrouwen voor de mannen om terug te blijven komen voor meer.

Het ontwerp

Er zijn een paar elementen van de website die wel apart besproken moeten worden.

Het eerste wat je moet weten is dat deze website niet is opgezet zoals andere datingsites. In feite kan de website van AdultFriendFinder nogal expliciet overkomen. Bij het betreden van de site, wordt je onmiddellijk begroet met NSFW beelden en video’s.

Je moet dus voorbereid zijn op een grote hoeveelheid naakt en X-rated inhoud. Kortom, je kunt deze website beter niet openen als je in het openbaar bent. Als je je ongemakkelijk voelt bij dergelijke inhoud, dan kun je aarzelen om de site te openen of zelfs verder te gaan.

Een ander ding over het ontwerp van de site is dat het slordig is opgezet. In feite, wanneer je voor het eerst op de site komt dan kan het eigenlijk lijken op een scam of een hoax. Het kan ook nogal afstotend zijn dat je constant te maken hebt met pop-ups tijdens de paar minuten dat je op de site bent. Als je deze site voor de eerste keer bezoekt, dan kan het je behoorlijk nerveus maken.

Een profiel aanmaken

Het is vrij eenvoudig om een profiel aan te maken op AdultFriendFinder – de site vereist eigenlijk niet dat je foto’s plaatst of een bio schrijft. Onnodig te zeggen dat je wel foto’s en een beetje informatie over jezelf moet geven als je interesse wilt wekken.

Als je besluit om meer informatie aan je account toe te voegen, dan kun je deze heel specifiek maken. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende fysieke beschrijvingen invullen, zoals gezichtskenmerken en lichaamsafmetingen. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende persoonlijkheids- of matchingstests in te vullen om het gemakkelijker te maken om iemand te vinden met heel specifieke kenmerken.

De bijpassende strategie

Veel traditionele dating sites gebruiken verschillende datapunten om je te matchen met potentiële partners. Dit is echter niet het geval bij AdultFriendFinder. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, krijgt je een aanzienlijk aantal personen aangeboden om uit te kiezen. Dit heeft grotendeels te maken met nabijheid.

Als je dat wilt, dan is het mogelijk om de zoekopdracht te verfijnen. Dit kan worden gedaan door specifieke voorkeuren toe te voegen aan je zoekinstellingen. Dit kan zijn geslacht, locatie, leeftijd, lichaamstype, burgerlijke staat, enz. Je krijgt dan alleen personen te zien die aan deze criteria voldoen.

Voor het grootste deel zal het matchen echter afhangen van je locatie en hoe goed de fysieke beschrijvingen van twee mensen overeenkomen. Als je bedenkt waar de site voor gebruikt wordt, dan is zo’n tactiek wel logisch.

De kenmerken

Dus, afgezien van het matchen met geschikte partners, wat kun je nog meer doen op AdultFriendFinder?

Er is eigenlijk heel wat dat je op deze site kunt doen. In sommige opzichten is AdultFriendFinder vergelijkbaar met een social media platform in hoe het je toestaat om te communiceren of de website te gebruiken.

Om te beginnen kun je “Flirten” met iemand op de site. Dit is een beetje als een duwtje in de rug als je te verlegen bent om een gebruiker direct een bericht te sturen. Je hoeft geen vrienden van iemand te zijn om hem een direct bericht te sturen. Dit geldt ook voor e-mails.

Als je iemand leuk vindt, dan kun je hem ook virtuele geschenken sturen. Als je de aantrekkelijkste mensen op de site wilt selecteren, dan kun je een versie van een Hot or Not spel spelen. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan verschillende fotowedstrijden.

Er zijn ook verschillende vormen van entertainment op AdultFriendFinder. Er zijn live uitzendingen en X-rated video’s van mensen in je feed. Je kunt ook deelnemen aan chatrooms voor volwassenen en praten over een breed scala aan onderwerpen. Als je de lijst van mensen met wie je interactie hebt op de site wilt beperken, dan kun je lid worden van een groep.

Je kunt zelfs een blog beginnen als je geïnspireerd bent door de mensen die je op de site ontmoet. In het geval dat je op zoek bent om je seksuele bekwaamheid te verbeteren, dan is er een Sex Academy die waar je je kunt aanmelden. Je moet zich ervan bewust zijn dat dit een betaalde optie is.

Is het gebruikersvriendelijk?

Ondanks het slordige website ontwerp, is AdultFriendFinder gemakkelijk genoeg te gebruiken. Dit geldt zelfs als je niet al te veel ervaring hebt met andere datingsites. Alles is zeer leesbaar en de site is gemakkelijk genoeg te doorgronden.

Het beste van al is dat de meldingen gemakkelijk toegankelijk zijn. Dus als je een bericht krijgt van een nieuw persoon of als er iets is waar je op geattendeerd moet worden, zul je het onmiddellijk kunnen zien. Dit vermindert de kans op gemiste connecties.

Is het een betaald abonnement?

Je hebt twee opties als gebruiker op AdultFriendFinder. Je kunt de site gratis gebruiken of je kunt upgraden naar een Goud Lidmaatschap. In tegenstelling tot sommige andere sites, is er geen gratis proefperiode – je kunt de site gratis gebruiken zolang als je maar wilt.

Nu kun je de status van Goud Lidmaatschap bereiken zonder te betalen. Om dit te doen, moet je aan verschillende eisen voldoen en een lange lijst van taken uitvoeren. Hoe meer je voltooit, hoe meer punten je verdient. Als je het juiste aantal verdient, dan word je een maand lang Goud Lid.

Het moet opgemerkt worden dat deze taken nogal vervelend kunnen zijn om te voltooien. Je zou veel beter af zijn als je gewoon betaalt voor het lidmaatschap, als dit is wat je wilt. Dus, wat biedt een Goud Lidmaatschap dat een gratis lidmaatschap niet biedt?

Nou, ten eerste ben je niet beperkt in het aantal berichten en e-mails dat je kunt sturen. Ten tweede krijg je toegang tot bepaalde delen van het profiel van andere mensen, zoals foto’s en video’s. Het belangrijkste is misschien wel dat je bovenaan de zoeklijsten komt te staan, waardoor de kans groter wordt dat andere mensen je zullen zien.

Goud Lidmaatschap heeft ook de neiging om je meer geldig te maken, vooral als je een man bent. Vrouwen zullen eerder een band willen met iemand die bepaalde verplichtingen aan de site heeft.

Je kunt pakketten kopen voor een enkele maand, een periode van drie maanden, en een jaarpakket. Hoe langer je abonnement is, hoe voordeliger de kosten. Opgemerkt moet worden dat het Goud Lidmaatschap zijn grenzen heeft. Je zult nog steeds extra kosten moeten betalen voor functies zoals de Sex Academy, bijvoorbeeld.

Is het veilig?

AdultFriendFinder heeft in het verleden te maken gehad met enkele beveiligingsinbreuken. Hoewel het bedrijf het niet direct heeft bevestigd, zijn er inloggegevens van gebruikers gestolen. Dit is verontrustend om een aantal redenen. Echter, gezien de aard van de inhoud, berichten en afbeeldingen op de site, kan het nog gênanter zijn.

De eigenlijke transacties op de site zijn echter wel beveiligd. Dit komt omdat ze worden beschermd door een GoDaddy.com webcertificaat. Als gevolg daarvan zijn financiële transacties beschermd met tot 256-bit beveiligde sockets layer encryptie.

Toch lijkt het erop dat je bepaalde voorzorgsmaatregelen moet nemen met deze site. Je kunt maar best een apart e-mailadres gebruiken en eventuele financiële transacties beperken of vermijden. Dit zou je een zekere mate van privacy moeten verschaffen.

Is AdultFriendFinder een Scam?

Nee, AdultFriendFinder is geen oplichterij. Deze site bestaat al een tijdje en heeft miljoenen volgers over de hele wereld gekregen. Het is ook een van de beter bekende adult websites.

Tegelijkertijd is het mogelijk dat er bots en nepprofielen op de site bestaan. Je kunt ook worden gebombardeerd met advertenties of verzoeken om je in te schrijven voor verschillende functies of activiteiten op de site. Dit is vooral het geval omdat het ontwerp van de site nogal onbetrouwbaar is.

Is AdultFriendFinder effectief?

Dus, kun je vinden waar je naar op zoek bent op AdultFriendFinder? Nou, als je op zoek bent naar een groot aantal seksuele partners, dan zou je jezelf in grote vraag moeten vinden. Dit komt omdat er geschat wordt dat er ongeveer 25 miljoen bezoeken zijn op de site elke dag.

Bovendien zijn er altijd mensen online – ‘s nachts en overdag. Daarom maakt het niet uit hoe laat je op de site bent, je zult altijd iemand vinden om mee te chatten.

Elke persoon op de site heeft hetzelfde doel. Hierdoor zijn er veel mensen die actief deelnemen aan de website. Dus, als je gewaagd bent over het vinden van een hookup of een one-night stand, dan moet je in staat zijn om dit te doen met relatief gemak.

Dit is natuurlijk veel gemakkelijker als je een vrouw bent. Door het onevenwicht tussen mannen en vrouwen op de site, moeten mannen misschien iets harder werken om op te vallen. Voor hen zijn er dus geen garanties.

Is AdultFriendFinder iets voor jou?

Dan nu de laatste vraag – is dit een goede datingsite in Nederland voor jou?

Nou, dat hangt ervan af. Waar ben je naar op zoek? Als je geïnteresseerd bent in een vrijblijvende relatie, dan zul je blij zijn met wat deze site te bieden heeft. Het heeft een nogal seks-positieve houding en de meeste mensen zijn vrij open-minded. Dus, als je het gevoel hebt dat traditionele dating sites niets voor jou zijn, dan is deze site misschien wel wat voor jou.

Maar je moet je ervan bewust zijn dat zelfs als je op zoek bent naar een fling, AdultFriendFinder nog steeds nogal veel kan zijn. Je moet jezelf schrap zetten om gebombardeerd te worden met expliciete inhoud terwijl je op de site bent. En, dit zal zeker niet afnemen naarmate je meer tijd op de site doorbrengt.

Het spreekt voor zich dat deze site niet voor jou is als je op zoek bent naar een romantische of langdurige relatie. De mensen op deze site zijn hier allemaal voor een specifieke reden. Dus, als je op zoek bent naar een date, verwacht dan niet dat het verder gaat dan dit.

Aan het einde van de dag, zijn de gebruikers op AdultFriendFinder zeer duidelijk over wat ze willen. Bovendien is de site speciaal opgezet om aan deze behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat ze worden vervuld. Zo is het vrijwel onmogelijk voor om een fling om te zetten in een meer zinvolle relatie.

Als je hoopt op iets van een meer serieuze aard, dan kun je je beter aanmelden bij een meer traditionele site. Je zult alleen teleurgesteld worden op AdultFriendFinder.

Dit is wat je moet weten over de AdultFriendFinder website. Het is zeker een nogal ongewone keuze. Niettemin, als je een snelle fling of een tijdelijke hookup wilt, dan zou het precies kunnen zijn wat je zoekt. Dus, zolang het voldoet aan jouw eisen, zou deze site de oplossing kunnen zijn.


AdultFriendFinder
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden
4.0
Aanmeldingsproces
4.0
Contact maken
5.0
Profielkwaliteit
5.0
App
4.5 Totale waardering
#1
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Dating Site Reviews
5.0 rating
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
4.8 rating
Love is just around the corner, friend.
3.8 rating
Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...