Disclaimer

Deze disclaimer (“Disclaimer”, “Overeenkomst”) is een overeenkomst tussen Datingplaats.nl (“Datingplaats.nl”, “ons”, “wij” of “onze”) en u (“Gebruiker”, “u” of “uw”) . Deze Disclaimer bevat de algemene richtlijnen, algemene voorwaarden voor uw gebruik van de website Datingplaats.nl en alle producten of services (gezamenlijk “Website” of “Diensten”).

Vertegenwoordiging

Alle meningen of meningen die op deze Website worden weergegeven, behoren uitsluitend toe aan de makers van Inhoud en vertegenwoordigen niet die van mensen, instellingen of organisaties waarmee de Datingplaats.nl of videomakers al dan niet in verband worden gebracht op professionele of persoonlijke titel, tenzij expliciet vermeld. Alle meningen of meningen zijn niet bedoeld om een ​​religie, etnische groep, club, organisatie, bedrijf of individu te belasten.

Inhoud en berichten

U mag een deel van de Website niet wijzigen, afdrukken of kopiëren. Opname van enig deel van deze website in een ander werk, hetzij in gedrukte of elektronische vorm of in een andere vorm of opneming van een deel van de website op een andere website door inbedding, framing of anderszins zonder de uitdrukkelijke toestemming van Datingplaats.nl is verboden.

U kunt opmerkingen indienen voor de inhoud die beschikbaar is op de website. Door informatie aan Datingplaats.nl te uploaden of anderszins beschikbaar te stellen, verleent u Datingplaats.nl het onbeperkte, eeuwigdurende recht om de informatie die erin is vervat te verspreiden, weer te geven, te publiceren, te reproduceren, opnieuw te gebruiken en te kopiëren. U mag zich niet voordoen als een andere persoon via de website. U mag geen inhoud plaatsen die lasterlijk, frauduleus, obsceen, bedreigend of indringend is voor de privacyrechten van anderen of die anderszins onwettig is. U mag geen inhoud plaatsen die inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten van een andere persoon of entiteit. U mag geen inhoud plaatsen die een computervirus of andere code bevat die is ontworpen om de werking van computersoftware of -hardware te verstoren, beschadigen of beperken. Door Inhoud op de Website in te dienen of te plaatsen, verleent u Datingplaats het recht om Inhoud op elk moment en om welke reden dan ook te bewerken en indien nodig te verwijderen.

Vergoeding

Deze website accepteert vormen van reclame, sponsoring, betaalde inserties of andere vormen van compensatie. Datingplaats.nl wordt gecompenseerd om advies uit te brengen over producten, diensten, websites en diverse andere onderwerpen. De ontvangen vergoeding kan van invloed zijn op de advertentie-inhoud, onderwerpen of berichten op de website. Gesponsorde inhoud, advertentieruimte of berichten worden mogelijk niet altijd geïdentificeerd als betaalde of gesponsorde inhoud. Sommige links op de Website kunnen “affiliate links” zijn. Dit betekent dat als u op de link klikt en een artikel koopt, Datingplaats.nl een partnercommissie ontvangt.

Vrijwaring en garanties

Hoewel we alles in het werk hebben gesteld om ervoor te zorgen dat de informatie op de Website correct is, is Datingplaats.nl niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of weglatingen, of voor de resultaten verkregen door het gebruik van deze informatie. Alle informatie op de Website wordt verstrekt “as is”, zonder garantie van volledigheid, nauwkeurigheid, tijdigheid of van de resultaten verkregen door het gebruik van deze informatie, en zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. Datingplaats.nl, of haar partners, werknemers of agenten, zullen in geen geval aansprakelijk zijn jegens u of iemand anders voor enige beslissing of actie die wordt ondernomen in vertrouwen op de informatie op de Website of voor enige gevolg-, speciale of soortgelijke schade, zelfs indien geadviseerd van de mogelijkheid van dergelijke schade. Informatie op de Website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als juridisch, financieel, medisch of ander professioneel advies. Zoek professionele hulp als u dit nodig heeft. Bovendien kunnen de informatie op de Website en alle pagina’s die hieraan zijn gekoppeld op elk moment en zonder waarschuwing worden gewijzigd.

We behouden ons het recht voor om deze Disclaimer met betrekking tot de Website of Services op elk moment te wijzigen, effectief vanaf het plaatsen van een bijgewerkte versie van deze Disclaimer op de Website. Wanneer we dit doen, zullen we de bijgewerkte datum onderaan deze pagina herzien. Voortgezet gebruik van de website na dergelijke wijzigingen betekent dat u instemt met dergelijke wijzigingen.

Acceptatie van deze disclaimer

U erkent dat u deze Disclaimer hebt gelezen en dat u akkoord gaat met alle algemene voorwaarden. Door de Website te bezoeken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Disclaimer. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze Disclaimer, bent u niet bevoegd om de Website te gebruiken of te bezoeken.

Contact met ons op
Als je vragen hebt over deze Disclaimer, neem dan contact met ons op Bekijk hier de verhalen van onze tevreden klanten

Dit document is voor het laatst bijgewerkt op 2021-09-07

Datingplaats.nl

#1
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Dating Site Reviews
5.0 rating
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
4.8 rating
Love is just around the corner, friend.
3.8 rating
Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...