Je ultieme gids voor om een gesprek aan te gaan met een vrouw

Het maakt niet uit hoe vooruitstrevend alles wordt, er is één ding dat waarschijnlijk niet snel zal veranderen: de eerste stap zetten

Het maakt niet uit hoe vooruitstrevend alles wordt, er is één ding dat waarschijnlijk niet snel zal veranderen: de eerste stap zetten. Of je nu in een real-life situatie bent of online, er wordt vaak van de man verwacht dat hij de eerste stap zet. Als het idee om een onbekende vrouw te benaderen je absoluut beangstigt, dan kan dit een lastige situatie voor je zijn.

Maar maak je geen zorgen, want er zijn een paar trefzekere manieren om met vrouwen te gaan praten, zelfs als je je er niet zo gemakkelijk bij voelt. Begin nu met lezen om de beste tips en nog veel meer te leren!

Geef jezelf een kans

Oké, laten we zeggen dat je echt verlegen bent. Of, misschien, als je naar een aantrekkelijke vrouw toeloopt, weet je niet wat te zeggen. In dat geval wil je jezelf een kans geven. Dus, wat betekent dit? Nou, het betekent dat je naar een plek moet gaan waar je weet dat vrouwen meer open staan om benaderd te worden.

Vaker wel dan niet, zijn leuke dating sites zoals GoHookup.com een geweldige plek om te beginnen. De belangrijkste reden dat vrouwen op deze platforms zijn is om met mannen te praten. Dit plaatst jou in een uitstekende positie. Niet te vergeten, praten met iemand online kan vaak makkelijker maken om te praten en kan zelfs dienen als oefening. Het is dus een win-win situatie.

Kom met wat gespreksstarters en onderhouders

Nu, sommige mensen zijn van nature goede praters. Ze lijken precies te weten wat ze moeten zeggen en op welk moment ze dat moeten doen. Als je niet per se in deze categorie valt, dan is er geen reden om je zorgen te maken. Maar misschien wil je gewoon een paar gespreksstarters bedenken. En bedenk ondertussen ook een paar manieren om het gesprek gaande te houden.

Dit klinkt misschien een beetje suf, maar je zult verbaasd zijn over hoe effectief deze aanpak is. Vrouwen waarderen het zelfvertrouwen van een man. Dus, als je in staat bent om het gesprek gaande te houden zonder dom naar haar te staren, dan zal ze zeker meer interesse in je krijgen. Er is ook het feit dat het hebben van een plan kan helpen om je zenuwen op afstand te houden waardoor het een stuk makkelijker voor je zal zijn.

Leer de signalen op te vangen

De waarheid is dat niet elke vrouw in het openbaar benaderd wil worden. Dit geldt zelfs voor vrouwen in bars en clubs. Dus, als je je kansen op succes wilt vergroten, dan moet je leren hoe je lichaamstaal kunt lezen. Als een vrouw bijvoorbeeld een gesloten houding aanneemt en liever alleen is of bij haar vrienden, laat haar dan met rust.

Aan de andere kant, als ze actief om zich heen kijkt of zelfs oogcontact met je heeft gemaakt en heeft geglimlacht, dan is dat een goed teken. Als je moeite hebt met het lezen van haar lichaamstaal en haar toch wilt benaderen, dan kun je dat doen. Als ze echter na een tijdje niet al te geïnteresseerd lijkt in het gesprek, probeer het dan met iemand anders.

Het is ook een goed idee om te weten waar en wanneer je vrouwen benadert. Wacht niet tot ze alleen zijn of in een afgesloten ruimte – dit zal ze afschrikken. Loop in plaats daarvan alleen naar ze toe op een openbare plek, als er genoeg andere mensen in de buurt zijn.

Lijkt de dame in kwestie ook iets te doen? Is ze bijvoorbeeld in gesprek met een vriend, sms’t ze, leest ze een boek of heeft ze zelfs haar koptelefoon op? Dan wil je wachten tot ze daarmee klaar is voordat je naar haar toe gaat. Anders is ze misschien niet zo blij met de onderbreking.

Zo, daar heb je het – je ultieme gids voor om een gesprek aan te gaan met een vrouw, waar je ook bent!

#1
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Dating Site Reviews
5.0 rating
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
4.8 rating
Love is just around the corner, friend.
3.8 rating
Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...