Casual hookups

Casual hookups zijn echt leuk. Hoewel ze leuk zijn, zijn er veel manieren waarop je ze kan verpesten.

Casual hookups zijn echt leuk. Hoewel ze leuk zijn, zijn er veel manieren waarop je ze kan verpesten.

Nu Of Nooit

Als je iemand zoekt om de nacht mee door te brengen, dan is het nu of nooit. Misschien ontmoet je iemand en speel je met zijn voeten. Dit is vreselijk om te doen, want hoe langer jullie wachten, hoe groter de kans dat iemand zijn interesse verliest. Dit is verschrikkelijk voor jou, want je hebt net een gouden kans gemist met iemand waar je een leuke nacht mee had kunnen hebben.

Communicatie is van groot belang

Als je wilt dat je hookup goed gaat, dan is een van de belangrijkste dingen die je moet doen communiceren met de andere persoon.

Door vanaf het begin te communiceren, creëer je een band. Deze band maakt het intiemer en zorgt voor een betere tijd voor jullie twee.

En door te praten, wie weet? Misschien realiseer je je dat je de andere persoon leuk vindt. Dus, het zou kunnen veranderen van alleen maar een afspraakje naar een mogelijke relatie.

Kijk uit waar je over praat

Ja, je moet communiceren, maar je moet voorzichtig zijn. Je moet niet beginnen te praten over serieuze zaken zoals politiek, want dat zal de stemming om zeep helpen.

Een van jullie gaat hierdoor zijn interesse verliezen, en daarmee heb je je kans verkeken.

Wat wil je ermee bereiken?

Nu we het toch over communicatie hebben: een van de belangrijkste dingen die je moet doen, is de ander vertellen waar je naar op zoek bent. Je verwacht misschien iets anders van die nacht samen, wat hem/haar zou kunnen teleurstellen. Het is duidelijk dat je dit niet wilt.

En door hen te vertellen waar je naar op zoek bent, zullen zij zich ook comfortabel genoeg voelen om dat te doen. Dit zal jullie beiden in staat stellen grenzen te stellen.

Ben je veilig?

Je hebt vast wel eens horrorverhalen gehoord over mensen die een one night stand hebben, en daarbij om het leven komen. De ongelukkige waarheid is dat de persoon met wie je plezier hebt, gevaarlijk kan zijn. Dit is zeer waarschijnlijk als je hem hebt ontmoet op een willekeurige plek zoals een bar.

Je elimineert zo’n risico als je de hookup via websites organiseert. Sites als GoHookup.com zijn de beste keuze. Om lid te worden, moet je geverifieerd worden.

Je moet echter een stap verder gaan en de GPS-locatie aan hebben staan. Je kunt ook minstens één andere persoon vertellen wat je gaat doen, want als er iets gebeurt, weten zij wie verantwoordelijk is.

Het is ook een goed idee om dingen als pepperspray of een klein, scherp voorwerp bij je te hebben, maar dit kan extreem zijn.

Je kunt altijd weggaan.

Je realiseert je dit waarschijnlijk niet, maar op elk moment, kun je altijd weggaan. Er is geen regel die zegt dat je moet blijven. Als iets je dwars zit, zoals een onveilig gevoel, aarzel dan niet om te vertrekken.

Bescherming

Deze keer, als we het over de bescherming hebben, willen we dat je jezelf seksueel beschermt. Dus vergeet niet om bescherming te gebruiken. Je wilt natuurlijk niet dat er een ongeluk gebeurt.

Er zijn ook apothekers die je kunt bezoeken, dus wees niet verlegen.

#1
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
Dating Site Reviews
5.0 rating
5.0 rating
Leveren die oude dating sites tegenwoordig niets meer op?
4.8 rating
Love is just around the corner, friend.
3.8 rating
Bekijk deze gedetailleerde review om te bepalen of RichMeetBeautiful de juiste optie is voor jou...